Projektledning Stockholm

Projektledning Stockholm - en smidig byggprocess

Vi har lång vana av att leda olika byggprojekt där vi bistår med vår expertis till fastighetsägare och olika organisationer. Vår projektledning innebär trygga och säkra byggprojekt där både budget och tidsplan kan hållas. Vi ser till att byggprojektet flyter framåt utan friktioner, utan flaskhalsar och utan en massa oförutsedda kostnader.

Vårt team har en bred kompetens och det innebär att vi kan vara med dig som beställare från start till mål. Från förstudier och programskede, vidare till upphandling och projektering och hela vägen till produktion och besiktning. 

Behöver du en seriös och kunnig partner inom projektledning i Stockholm så är vi företaget för dig. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte! 

Projektledning - högsta kompetens 

Misslyckade byggprojekt kan ofta summeras genom att de tar väldigt mycket längre tid än beräknat - och att de samtidigt också har skyhöga kostnader som ligger långt över budget. Gemensamt mellan dessa är ofta en svag projektledning där den projektplan som satts ihop har stora brister. Varje miss i projektplaner bär kostnader och tar en massa tid i anspråk. 

Väljer du oss för projektledning så får du en partner som arbetar ner på djupet och som ser alla små detaljer som ditt byggprojekt kommer att inkludera. Vem gör vad, vilka företag ska inkluderas - och hur hittar vi rätt sådana? - och när ska respektive insats äga rum? Vi tar oss an ditt byggprojekt och skapar en röd tråd genom hela processen. Med vår projektledning undviks de misstag som kostar pengar. 

besiktningsman Stockholm

Lyhörd projektledning ger trygghet 

Vi arbetar alltid professionellt och med ett tydligt mål att vår projektledning ska innebära ett tryggt och säkert byggprojekt där budget och tidsplan kan hållas. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och det innebär även att vi är lyhörda och kommunikativa. 

Som projektledare så bygger vi ett lag där du som beställare har en nyckelroll. Vi öppnar upp kanaler för kommunikation och ser till att du hålls ajour med hur allting går. Genom att vara lyhörda och genom att hålla en god kommunikation med dig som beställare så skapas ett tryggt projekt där onödiga missförstånd kan undvikas. 

Lång erfarenhet av projektledning i Stockholm

Vårt företag har lång och gedigen erfarenhet av projektledning inom bygg och kan visa upp flertalet lyckade projekt där vi varit ledande genom hela processen. Detta innebär också att vi dels har en massa återkommande kunder och dels också att vi har en massa fina referenser att visa upp. 

Vill du veta mer om oss och vår projektledning så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Det ger dig en trygghet i att vi kan leverera en projektledning av absolut högsta klass till ett rimligt pris. 

Vi kan även bistå med vår hjälp till privatpersoner som behöver en trygg axel att luta sig mot i samband med en planerad byggnation. Drömmer du om att bygga ett nytt hus eller att genomföra en större tillbyggnad - men är osäker på i vilken ände du ska börja och hur du ska agera? Kontakta oss, vi lotsar dig fram på ett säkert sätt - hela vägen från start till mål. 

Uppföljning och kontroller 

Vårt ansvar är stort. Det ligger på vårt bord att allting - allting! - ska fungera i samband med att du anlitar oss för som projektledare för ditt byggprojekt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och genom att se de minsta detaljerna så kan vi också skapa en helhet där ditt projekt kan slutföras inom överenskommen tid och inom budget. 

Vi är med dig hela vägen och vi kan, genom uppföljning och kontroller, se till att de företag som arbetar med projektet sköter sina åtaganden på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. 

Övervakning och kontroller är en självklarhet - och likaså gäller den initiala riskhantering som sker. Genom att identifiera, analysera och hantera eventuella risker som finns inom ramarna för ditt byggprojekt så skapar vi en trygg arbetsmiljö och ett projekt där inga negativa överraskningar dyker upp längs vägen. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag! 

Skräddarsydda lösningar