Om oss

Vi arbetar för din trygghet

Vi är ett oberoende besiktningsföretag som håller till i Stockholm och tillhandahåller omsorgsfulla och professionella besiktningar av många olika slag. Vi utför alltid våra besiktningar enligt gällande bygg- och branschregler. 

Det är viktigt för oss att din upplevelse av att anlita en besiktningsman känns enkel och smidig och att hjälpen du får är precis den du behöver.

Vi har lång erfarenhet av branschen och är välutbildade, sakkunniga och besitter stor erfarenhet från byggsektorn. Vi är också inriktade på det estetiska och har öga för både konst och konstruktion. Vi deltar kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar, kurser och symposium som arrangeras av ansvariga branschorganisationer, eftersom vi ständigt strävar efter att öka den kunskap och erfarenhet vi redan besitter.

 


Viktigt med noggranhet

Besiktningsbranschen genomgår förändringar och har tråkigt nog blivit alltmer oaktsam, något som är mycket beklagligt eftersom en besiktningsmans främsta egenskap bör vara just aktsamhet. Att betala för en bristfälligt utförd tjänst är aldrig roligt, men i fråga om besiktningar kan slarv dessutom få förödande, för att inte tala om kostsamma, konsekvenser.

Vi sätter stor stolthet i att alltid leverera professionella, noggranna och väl genomförda besiktningar som får dig att känna dig trygg.

Tack för att du väljer oss!

Skräddarsydda lösningar