Göteborg

Anlita oss i Göteborg

Vi är ett expansivt företag som erbjuder våra professionella tjänster i samtliga tre av våra större svenska städer. Du som bor i Göteborg kan således också välja oss som din besiktningsman, för projektledning inom bygg eller för att ta fram en vattentät, långsiktig underhållsplan. 

Vårt företag och samtliga tjänster vi erbjuder präglas av professionalism. Du som beställare kan räkna med en kunnig och lyhörd partner som alltid arbetar effektivt - till överenskommet pris och inom avtalad tid. Vi lämnar ingenting åt slumpen och vårt team gör alltid jobbet med en tanke och ett mål i att skapa långsiktiga relationer och kunder som återkommer till oss - och väljer att rekommendera våra tjänster vidare till andra. 

Behöver du hjälp med projektledning, med att ta fram en gedigen underhållsplan eller med att få en oberoende överlåtelsebesiktning utförd i Göteborg så står vi redo att hjälpa dig med det. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag. Välkommen! 

Besiktningsman Göteborg - välj oss 

Vi erbjuder våra tjänster som oberoende besiktningsman i Göteborg i samband med att du som privatperson ska sälja - eller köpa - en villa, fastighet eller bostadsrätt. En överlåtelsebesiktning i vår regi sker alltid professionellt och samtliga anställda hos oss är utbildade och certifierade av Svenska Byggingenjörers Riksförbund. 

Du som beställare kan antingen välja oss för ett mindre paket - okulär besiktning av ytskikt, VVS och el - eller för ett större paket där vi även inkluderar fukt- och radonmätning i vår besiktning.

 Utöver överlåtelsebesiktning så kan vi även erbjuda Förhandsbesiktning, Entreprenadbesiktning och Slutbesiktning. Vi är även experter på skadeutredningar. 

Underhållsplaner i Göteborg 

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att skapa hållbara underhållsplaner för fastighetsägare och BRF:er. Genom att anlita oss för att ta fram en underhållsplan så sparar ni pengar. Vi besiktigar fastigheten från grunden och tar sedan - utifrån de fakta som undersökningen ger - fram en plan för hur det framtida underhållet ska se ut. 

Vad ska göras, när ska de ske - och till vilken kostnad? Genom att välja oss så får ni ett företag som ser detaljerna och som skapar en lönsam helhet. En underhållsplan som tas fram av oss ger er framförhållning och en chans att slippa akuta skador och höga kostnader. 

Projektledning - vi tar ansvaret

Vi erbjuder professionell projektledning för byggprojekt. Vår projektledning bygger på att skapa effektiva projekt där alla oförutsedda kostnader och tidskrävande flaskhalsar försvinner. 

Vi bygger upp ett effektivt lag där du som beställare hålls informerad och ajour om hur allting går. Vi är med dig hela vägen från förstudier, projektering, upphandling, produktion och slutbesiktning. Med oss som projektledare får du en rakt igenom trygg och smidig process. 

Skräddarsydda lösningar