Malmö

Anlita oss i Malmö

Är du i behov av en professionell besiktningsman i Malmö? Har du som fastighetsägare problem med underhållet och med höga kostnader för akuta skador? Behöver ni en skicklig och erfaren projektledare för ert planerade byggprojekt i Malmö? 

Vi är ett mångfacetterat företag som erbjuder samtliga av dessa tjänster och som gör detta med dig som beställare i centrum. Vår verksamhet präglas av professionalism och vi arbetar alltid ner på detaljnivå. Oavsett om det handlar om en överlåtelsebesiktning, om att ta fram en gedigen underhållsplan eller om projektledning så är det de små detaljerna som är avgörande för en fungerande helhet. 

Vi har lång erfarenhet och kan visa upp massor av lyckade projekt och referenser. Som beställare kan du räkna med en lyhörd partner som arbetar för att skapa mervärden till dig. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte. 

Besiktningsman Malmö - oberoende besiktningar 

Vi erbjuder våra tjänster som besiktningsman i Malmö för exempelvis en överlåtelsebesiktning, för entreprenadbesiktning och för slutbesiktningar. Vi kan även genomföra skadeutredningar. Vårt arbete borgar för trygga affärer. Anlitar du som köpare av en villa oss som besiktningsman så ges du svar på hur villans egentliga skick är. Vi kontrollerar allt från ytskikt, vvs och el rent okulärt - men du kan även välja oss för en mer avancerad kontroll där vi mäter både fukt och radon. Samtliga i vårt team är utbildade och godkända som besiktningsmän av Svenska Byggingenjörers Riksförbund. 

Underhållsplaner Malmö - vi hjälper er att spara pengar

Den stora skillnaden mellan en välmående BRF och en BRF som blöder pengar ligger ofta i hur underhållet ser ut. Genom att anlita oss för att ta fram en underhållsplan så vet ni vad som måste göras i framtiden, när det bör ske - och hur mycket åtgärden i fråga kommer att kosta. Att ha den framförhållningen innebär att ni kan börja bygga en buffert och förhandla med olika entreprenörer. 

Underhållsplaner i vår regi gör att risken för akuta skador och höga kostnader försvinner - samtidigt som livslängden på fastigheterna blir längre och värdet ökar. Vi hjälper allt från fastighetsägare och BRF:er med att skapa långsiktiga planer för underhållet. Det skapar mervärden och sparar en massa pengar. 

Projektledning - säkra byggprojekt inom budget

Vårt företag har lång vana av att agera projektledare vid olika byggprojekt - stora såväl som mindre. Vi är med hela vägen och tar över ansvaret för planeringen, för förstudier, för upphandlingar och för produktionen samt slutbesiktning.

 Som beställare hålls du ajour med hur allting går och du kan räkna med en kommunikativ partner som arbetar fokuserat för att både budget och tidsplan ska hålla. Vi får ditt projekt att fungera, utan onödiga kostnader och flaskhalsar! 

 Vi kan även erbjuda projektledning i Malmö i samband med att du som privatperson planerar att bygga nytt. Samma sak gäller då som vid större projekt: vi ser de små detaljerna och arbetar med att skapa en tids- och kostnadseffektiv helhet. Med oss som projektledare kan du räkna med en smidig process och ett lyckat resultat. 

Skräddarsydda lösningar